esco european tuz için ürünler (5)

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. Proteinler (g / 100g): 9,5 Yağlar (g / 100g): 0,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 3,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 50
Fucuslu Tuz 100g

Fucuslu Tuz 100g

Günlük kullanım için tasarlanmış, ince öğütülmüş tuz ve kurutulmuş fucus tozunun dengeli bir karışımıdır. Geleneksel tuz yerine kullanılmak üzere üretilmiştir. Lezzet artırıcılar, kimyasal katkı maddeleri ve gluten içermez. Geleneksel tuzu Deniz Bitkisi Tuzumuzla değiştirmek, yiyeceklerin tadını daha parlak hale getirecek, aldığınız sodyum miktarını azaltacak, vücudun potasyum-sodyum dengesini yeniden sağlamaya yardımcı olacak ve iyot eksikliğini giderecektir. Yiyecekleri tuzlamanın, yemeden hemen önce yapılması önerilir. Bu, deniz yosununda bulunan mikro ve makro elementlerin maksimum düzeyde korunmasını sağlar. Ağırlık: 100 g
Laminari ile Tuz 100g

Laminari ile Tuz 100g

Günlük kullanım için tasarlanmış, ince öğütülmüş tuz ve kurutulmuş laminaria tozunun dengeli bir karışımıdır. Geleneksel tuz yerine kullanılmak üzere üretilmiştir. Lezzet artırıcılar, kimyasal katkı maddeleri ve gluten içermez. Geleneksel tuzu Deniz Bitkisi Tuzumuzla değiştirmek, yiyeceklerin tadını daha parlak hale getirir, aldığınız sodyum miktarını azaltır, vücudun potasyum-sodyum dengesini yeniden sağlamaya yardımcı olur ve iyot eksikliğini giderir. Yiyecekleri tuzlamak için en iyisi, yemeden hemen önce tuzlamaktır. Bu, deniz yosununda bulunan mikro ve makro elementlerin maksimum düzeyde korunmasını sağlar. Ağırlık: 100 g
Toz yenibahar - Tuzluk

Toz yenibahar - Tuzluk

Toz yenibahar %100 premium biber, katkı maddesi yoktur. Yenibahar tozunu yalnızca hamur işlerinde (zencefilli kurabiyeler, kurabiyeler, muffinler) baharatlı karışımların bir bileşeni olarak ekleyin. Ayrıca içeceklere de eklenir: kahve, sıcak şarap veya çay. Kullanışlı kapak - dağıtıcı. Kullanım alanları Makarna, çorbalar, et ve balık yemekleri, av yemekleri, sos temelleri, fırınlama için kullanın. 100 gr'daki besin değeri. Karbonhidratlar (g / 100g)… 6,0 Yağlar (g / 100g)… 8,5 Proteinler (g / 100g)… 51 Enerji değeri (kcal / 100g)… 300
Yulaf Unu 350g

Yulaf Unu 350g

Yulaf unu, fırıncılık için iyi bir tercihtir. En popüler yemekler yulaf ezmesi kurabiyeleri ve pankeklerdir. Beslenme uzmanları, yulafın diğer tahıllardan daha sağlıklı olduğunu düşünmektedir. Yulaf unu fırın ürünlerine eklendiğinde, daha kabarık ve kırılgan hale gelir, bu nedenle bu un buğday ununun yerini alabilir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 350 g